El Grup Interdisciplinari de Professionals vinculats amb la Salut (GIPS) és una iniciativa que va posar en marxa l’any passat el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya. Aquest grup promou la interacció dels professionals perquè siguin capdavanters en innovació clínica i recerca centrades en les necessitats dels pacients i perquè assoleixin els millors resultats en salut, científics i acadèmics.

El GIPS està format per professionals graduats o llicenciats, les tasques i funcions dels quals estan relacionades directament o indirecta amb la salut de les persones. Professionals sanitaris i d’altres camps (física, matemàtica, biologia, biotecnologia, etc.) que mantenen una col·laboració regular i necessària i que contribueixen a la creació de coneixement i a la presa de decisions clíniques amb aportacions dels seus àmbits.

Et convidem a la 2a Jornada Anual del GIPS “Tecnologia i salut: present i futur”, que organitzem en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya, Xartec Salut, Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Bioinformatics Barcelona i l’Àrea d’Innovació i Emprenedoria del Col·legi de Metges de Barcelona.


Data i hora: Dimecres 14 de juny a les 9.00 hores

Lloc:Aula Màster de la UPC, C/ Jordi Girona, 1-3. 08034 Barcelona. També es pot assistir telemàticament (Opció "Inscripcions online").

Organitzadors: Grup Interdisciplinari de Professionals vinculats amb la Salut del CCMC, Universitat Politècnica de Catalunya, Xartec Salut, Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Bioinformatics Barcelona i l’Àrea d’Innovació i Emprenedoria del Col·legi de Metges de Barcelona.