La Universitat Rovira i Virgili (URV) busca un graduat o graduada en biociències amb coneixements de programació

El termini per presentar les sol·licituds acaba el dia 26 de juny de 2023

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha obert una convocatòria per contractar un graduat o graduada en biociències (biologia, bioquímica, biotecnologia o similars) amb coneixements de programació. Concretament, el lloc de feina que s’ofereix és el de ‘tècnic mitjà o tècnica mitjana de recerca / laboratori amb habilitats bioinformàtiques’.

Aquesta oferta de feina forma part del ‘Programa Investigo’, de contractació de persones joves demandants de feina en realització d’iniciatives de recerca i innovació, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. S’ofereix un contracte laboral temporal amb durada de 24 mesos.

Requisits

La persona seleccionada s’incorporarà al Departament de Medicina i Cirurgia a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. El grup de recerca serà la Unitat de Recerca Biomèdica i treballarà sobre la línia de recerca en ‘Metabolisme i oxidació’.

Els sol·licitants han de disposar d’un grau en Biotecnologia, Biologia o similar, tenir habilitats en programació i experiència prèvia en l’àmbit de la Biologia Molecular.

Procés de selecció

Les persones interessades tenen fins al pròxim dilluns 26 de juny per presentar les sol·licituds. Els aspirants se seleccionaran a través de concurs públic, tenint en compte la formació acadèmica de la persona jove en relació amb les activitats de recerca que s’han de desenvolupar.

Accés a la convcatòria.